avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Schimbare nume
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Schimbare nume

1.Barbat / 2.La casatoria civila acesta a preluat numele de familie al sotiei / 3.Nu este divortat,traiesc impreuna insa acesta doreste revenirea la numele de familie avut dinaintea casatoriei. / 4.Pasii pe care ii are de urmat pentru a reveni la vechiul nume de familie???Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:45, 16 Iunie 2015
Schimbarea numelui se poate face pe cale administrativa.

Temeiul legal il gasiti aici
[ link extern ]

air procedura detaliata aici
www.avocatnet.ro/content/art...

si/sau aici

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redobandire nume dinaintea casatoriei nedelcuc nedelcuc M-am casatorit in urma cu o luna si am luat numele sotului desi nu mi-am dorit acest lucru dar influentata fiind de cei din jur am acceptat. Acum doresc sa ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui de familie mary_t13 mary_t13 As dori sa stiu care sunt pasii pt schimbarea numelui de familie...La casatorie (acum 6 ani) am luat numele de familie al sotului...dar cum locuim in ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume minor cu acordul tatalui marinamar marinamar Buna seara, Am si eu o intrebare, dintr-o relatie de concubinaj s-a nascut un copil. La nastere tatal nu l-a recunoscut, dar dupa 3 ani tatal l-a recunoscut ... (vezi toată discuția)