avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Minor acuzat pe nedrept de catre un coleg de clasa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Minor acuzat pe nedrept de catre un coleg de clasa

Buna ziua as dori sa va intreb ce as putea face in urmatoare situatie:fiul meu in varsta de 17 ani a fost acuzat(impreuna cu alti cativa colegi) de un coleg de clasa si de mama acestuia ca fiumeu l-a batut,i-a cerut bani de protectie si multe alte nascociri, ba mai mult mama acestui copil acuza si dirigintele clasei de complicitate. Mentionez faptul ca, dupa spusele acuzatorului acestea s-au intamplat in ianuarie 2015 dar noi nu am stiut nimic pana in iunie 2015. Dirigintele clasei spune ca acest copil minte din cauza ca are foarte multe absente si este pe cale sa i se scada nota la purtare, iar el prin minciuna crede ca poate sa se justifice in fata parintilor si a cadrelor didactice.
Eu ca mama a unuia dintre invinuiti nu mai stiu ce sa cred, fiul meu zice ca nu este nimic adevarat din spusele acestui copil,si pe deasupra sunt chemata la politie impreuna cu fiul meu pt. declaratii.
Intrebarea mea este: ce pot sa fac eu in acest caz daca acel copil minte si cum pot sa il apar pe al meu. Trebuie sa apelez la un avocat?
Cel mai recent răspuns: ioana79 , utilizator 15:20, 21 Iunie 2015
Daca va fi audiat in calitate de suspect, aveti dreptul sa va angajati un avocat, oricum trebuie sa i se asigure avocat din oficiu fiind minor.
Exista martori pe situatia de fapt care sa confirme sustinerile persoanei vatamate? persoana vatamata a depus CML?
In data de 25.06.2015 suntem chemati pentru prima data la politie. Oficial nu stim daca exista martori sau CML,dar din momentt ce fiul meu insista ca nu i-a facut niciodata nimic acelui copil, iar parintii lui spun ca toate aceste fapte s-au petrecut in ianuarie 2015,nu stiu la ce sa ma astept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instigare la violenta si uz de violenta . xp-kry xp-kry Fiul meu a avut o altercatie verbala la scoala cu o colega ( copii au 15-16 ani) . Colega are un prieten de 23 ani, la care aceasta apeleaza sa-i aplice o ... (vezi toată discuția)
Sanctionare minori raglub raglub Buna ziua! Am un baiat de 12 ani si in urma cu o saptamana, la ultima ninsoare, impreuna cu alti colegi la sfarsitul orelor, in curtea scolii s-a batut cu ... (vezi toată discuția)