Săptămâna trecută am sunat la un număr de contact al Casei de Asigurări de Sănătate pentru că nu am primit încă cardul şi voiam să ştiu ce trebuie să fac ca să-l primesc. Persoana care mi-a răspuns mi-a vorbit pe un ton repezit de la început. La un moment dat m-a întrebat unde domiciliez, iar eu am început cu localitatea şi asta l-a iritat foarte tare, pentru că îl interesa doar judeţul şi eu ar fi trebuit să ştiu că ei sunt organizaţi pe judeţe. I-am atras atenţia domnului că este funcţionar public şi că ar trebui să fie mai politicos, la care domnul respectiv m-a înjurat (pur şi simplu m-a trimis în ***** mamei) şi mi-a închis telefonul.
Am făcut imediat o sesizare către CAS printr-un formular de contact - abia mai târziu am văzut că au o pagină de reclamaţii.
Fiind extrem de revoltată, am sunat şi la un număr al CAS pentru relaţii cu asiguraţii. A fost o discuţie destul de lungă, sau mai bine zis un monolog al doamnei de la CAS, pentru că eu nu am apucat să spun mare lucru. Încerc să redau aici câteva din fragmente. A început prin a-mi spune că asta depinde de educaţia fiecăruia, că domnul respectiv oricum nu va recunoaşte că m-a înjurat, că poate eventual să-l sune şi să-l urecheze puţin, că ce cred eu că pot să-i facă altceva, că dacă eu vreau să-i fac rău atunci să fac o sesizare scrisă, dar că trebuie să iertăm, să nu caut dreptate pe acest pământ pentru că dreptate există numai în ceruri, etc.
Aceasta este instituţia care administrează banii noştri.
În paranteză fie spus, eu sunt PFA şi tocmai mi-a venit o decizie de plăţi anticipate de câteva sute de lei pentru trimestrul 2.
Ce este de făcut? Există vreun site pe care să putem interacţiona cu autorităţile, să le spunem cum ne umilesc funcţionarii lor? Şi nu doar cei de la CAS, ci şi cei de la Finanţe, de la Cartea Funciară, etc.
La Finanţe în Cluj au pus în sală în afiş, mesajul aproximativ fiind că România funcţionează din taxele şi impozitele pe care le plătim noi, contribuabilii.
Aşa funcţionează, domnilor?!
Cartile de munca
mosneanu
intrebarea mea este ,de la ITM spre firma se dau toate cartile de munca sau doar cele ale angajatilor in prezent,ca nu am cum sa iau legatura cu fosti angajati ... (vezi toată discuția)
Chemare la politie
camy20
buna ziua.sotul meu este plecat din tara.am primit de la politie(de fapt au venit la usa doi domni politisti)care imi spuneau ca este chemat sa dea o ... (vezi toată discuția)