avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Ce se poate face in cazul in care universitatea nu ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Ce se poate face in cazul in care universitatea nu elibereaza diploma de licenta?

2 cazuri cu acceasi problema, nu se elibereaza diploma de licenta.
Cazul 1 a absolvit in urma cu 3 ani si cazul 2, care a absolvit facultatea in urma cu 2 ani.
In urma cu o luna raspunsul secretarei careia i s-a solicitat eliberarea diplomelor a fost ca acestea nu au venit de la minister, saptamana trecuta dupa 2 vizite a recunoscut ca au venit fix saptamana in curs. Motivul pentru care a recunoscut acest lucru este faptul ca persoanele in cauza urmeaza sa isi sustina examenul de disertatie, iar pentru inscrierea la examen se cere fie diploma de licenta fie o adeverinta din care sa rezulte ca diploma nu se afla la respectiva universitate.
Daca nu prezinta diploma sau o adeverinta(care nu poate fi eliberata pentru ca secretara a spus ca nu poate elibera o adeverinta din care sa rezulte ca nu au venit diplomele din moment ce diplomele sunt in facultate) nu vor putea sa sustina examenul de disertatie.
Eu personal nu am mai auzit asa ceva...
Are cineva idee ce se poate face in cazul acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:05, 28 Iunie 2015
Vin cu o completare, nu este vorba de Spiru Haret, ci despre o universitate de stat cunoscuta din Bucuresti
Se poate promova o actiune in instanta impotriva acelei universitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Diplomele de licenta eliberate de universitatea "spiru haret" educatoarea educatoarea Scandalul la zi intre licentiatii Universitatii \"Spiru Haret\" si aceasta universitate, MECTS si Universitatea \"Spiru Haret\" referitor la nerecunoasterea ... (vezi toată discuția)
Spiru haret Plesa Narcis Plesa Narcis Va rog, daca imi poate spune cineva, cum a ramas cu absolventii de la Spiru Haret? Am terminat in iunie, prin sustinerea si promovarea examenului de lincenta, ... (vezi toată discuția)