avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achizitie legume , fructe de la producator
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achizitie legume , fructe de la producator

SC a achizitionat legume si fructe de la producator ( din piata ) si a primit ca document o fila din carnetul de comercializare ( introdus de la 01.05.2015 ) . Pe acesta apare den. produs , cantitate , pret , suma platita .Nu apare nicaieri data achizitiei . Cum se inregistreaza acest document in contabilitate pentru receptia marfii ? ( acesta tine locul borderoului de achizitie ? )
Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Achizitie fructe pe borderou din piata LauraRatiu LauraRatiu Firma la care lucrez achizitioneaza legume-fructe de la producatori locali din piata, in baza borderoului de achizitie si plata se face cu dispozitie de plata. ... (vezi toată discuția)
Livrare legume de producător agricol catre un sc isabing isabing Buna seara, spuneți-mi vă rog, eu ca producător agricol în ce condiții legale imi pot livra legumele catre sediul unei SC? Este aceeași procedura ca ... (vezi toată discuția)
Documente necesare Moruki Moruki Sunt persoană fizică autorizată neplătitoare de TVA. Vreau să achiziţionez marfă din Ungaria (legume, fructe), atât de la producători căt şi de la ... (vezi toată discuția)