avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din carrefour, un sfat va rog
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din carrefour, un sfat va rog

2 prieteni buni de-ai mei au furat 3 produse din carrefour in valoare de 170 de lei. Desigur nu sunt mandra de aceasta fapta ... i-au chemat in camera... li s-au cerut buletinele....a venit un angajat .. sau nu stiu mai ce exact .. s-a completat un fel de formular....parca ceva cu prejudiciu.. nu mai stiu exact ... dar se pare ca au venit si politistii , cei 2 nu au recunoscut fapta dupa care au fost perchezitionati si s-au gasit produsele la ei! produsele trebuiau platite de 2 ori dar ei nu au avut bani la ei asa ca l`au platit odata... si li s`a dat si bon... dar politistii i-au pus sa de`a declaratie , totusi cica puteau sa scrie ce vor... iar politistii au spus ca o sa fie chemati la sectia de politie...in alta zi ... cu bonul.. si sa explice neintelegerea.... in cazul asta ce se intampla? li se vor intocmi dosar penal???? de ce au fost pusi sa de`a declaratie?
multumesc... astept un raspuns urgent#-o


si de ce au mai fost chemati ? la sectie?
Ultima modificare: Luni, 6 Iulie 2009
utilizatorxxl, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters98240 , utilizator 21:06, 23 August 2009
prietenii Dmv sunt minori?....
nu. au peste 20 de ani
ei mi-au spus ca politistii au spus ca ii pun sa de-a acele declaratii in cazul in care cei de la carrefour ar vrea sa faca plangere.... , dar ei au spus ca nu vor face asta... acum nu stiu....ce se intampla?
Daca cei de la Carrefour au facut o plangere , atunci sunt pasibili de urmarire penala.Daca nu au facut plangere , Organele competente doreste sa ii inregistreze in baza de date ....
si ei cum pot afla ca sunt urmariti penal? vor fi chemati la sectie?

Alte discuții în legătură

Furt din supermarket kalikali kalikali ieri un prieten a fost prins de catre angajatii carrefour furand o parte dintr-un obiect in valoare de 10 lei. a fost dus intr-o camera,i sa cerut buletinul,i ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos sa ma ajutati.. Mari20 Mari20 Salut.. Am si eu o problema Aseara am fost prins de catre personalul d paza de la Carrefour k am sustras 2 becuri d masina. Mi-au zis ca va rugam frumos ... (vezi toată discuția)
Intrebare adryan8183 adryan8183 buna, am si eu o intrebare. acum cateva zile prietenul meu cel mai bun a fost prins intr un supermarchet sustragand un obiect in valoare de 150 ron. a fost ... (vezi toată discuția)