avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transport angajati pe timp de noapte.
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transport angajati pe timp de noapte.

Buna seara. Am si eu o intrebare daca stie cineva daca firmele , au obligatia de a asigura transportul angajatilor, pe timpul noptii dupa terminarea programului in conditiile in care transportul in comun nu mai este la acea ora. Exemplu termin munca la ora 02.00 si nu am cu ce sa ajung acasa. Va multumesc anticipat , si astept un raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:25, 2 Iulie 2015
Angajatorii nu au o astfel de obligatie , decat daca ea este prevazuta in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transportul de la domiciliul stabil la locul de munca si invers. Gindul Gindul In cazul in care intre locul de munca si domiciliul meu stabil este o distanta de peste 120 km si incazul incare imi folosesc autoturismul prop.personala( ... (vezi toată discuția)
Concediere de la firma aflata in insolventa 2nymaria 2nymaria Buna Ziua, Va rog sa imi spuneti daca in cazul in care am fost concediat (ales aleatoriu) de o firma aflata in insolventa prin desfintarea postului am ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post remenyseg remenyseg Buna ziua. In perioada preavizului pentru desfiintare post angajatul are dreptul de a absenta 8 ore/zi de la programul unitatii pentru a-si cauta loc de ... (vezi toată discuția)