avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Transport colete international
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Transport colete international

Buna ziua . As dori sa incep o mica afacere in domeniul transportului de colete international ( in special Italia ) . As dori sa stiu ce documente / avize /autorizatii , imi sunt necesare pentru aceasta activitate .
Mentionez ca firma este infiintata si am codul CAEN 4941 pentru transportulrutieer de marfuri .
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 08:25, 3 Iulie 2015
Din cate am intalnit( eu incerc sa autorizez pt transport animale) se pare ca trebuie sa ai atestat ca sofer pentru transport international; casco;sa ai manager de transport( poti fi tot tu); sa ai autorizata RAR masina pt transport.... cam atat am intalnit pana acum.
SUCCES

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport colete italia George0401 George0401 Transport colete Italia ori sa incep o mica afacere in domeniul transportului de colete international ( in special Italia ) . As dori sa stiu ce documente / ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru transport marfa cipiri cipiri Buna ziua, daca se poate va rog sa-mi spuneti ce documente de insotire trebuie sa aiba in masina, un transportator de animale vii, capacitatea masinii fiind ... (vezi toată discuția)
Licenta transport marfa pt autoutilitara de 3,5 tone?! Alexandracatalina1990 Alexandracatalina1990 Buna ziua! Infiintez zilele acestea un srl care se va ocupa in principal de relocari/mutari de locuinte , dar si transport de diverse obiecte, marfa la cererea ... (vezi toată discuția)