Narcisa_ 
	    	Utilizator

Narcisa_ 
	    	Utilizator	    

Narcisa_, utilizator
 Narcisa_, utilizator 	
			 Narcisa_ 
	    	Utilizator

Narcisa_ 
	    	Utilizator	    

Elisabeta  Pora 
	    	Contabil

Elisabeta  Pora 
	    	Contabil	    

Elisabeta  Pora, Contabil
 Elisabeta  Pora, Contabil 	
			~ final discuție ~
 Narcisa_	                   

1) De la data depunerii unei plangeri penale, organul de cercetare penala are un termen anumit pentru solutionare a cercetarii penale? In cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    Narcisa_	                   

1) De la data depunerii unei plangeri penale, organul de cercetare penala are un termen anumit pentru solutionare a cercetarii penale? In cat timp trebuie sa ... (vezi toată discuția)

dranka123	                   

Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)
	                    dranka123	                   

Am depus plangere impotriva unui individ care m a inselat pe olx pe fata, anuntul prezenta un anumit laptop, am primit in colet un laptop de 10 ori mai ... (vezi toată discuția)

Tarzan2012	                   

Dupa ce judecatorul de camera preliminara admite plangerea impotriva ordonantei procurorului, trimițând cauza din nou la procuror spre a completa urmarirea ... (vezi toată discuția)
	                    Tarzan2012	                   

Dupa ce judecatorul de camera preliminara admite plangerea impotriva ordonantei procurorului, trimițând cauza din nou la procuror spre a completa urmarirea ... (vezi toată discuția)