Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

discutii juridice

buna ziua.As dori sa intreb daca intr-un proces titulatul unui drept a decedat iar mostenitorul nu s-a inscris ca parte civila in proces hotararea de fond fiind pe numele defunctei apelul perimindu-se iar la recurs fiind mentionat in calitate de tert hotararea definitiva fiind ia curs de redactare ce as putea face pentru a executa hotararea de la fond daca in hotararea definitiva nu sunt mentionat ca parte civila?
Cel mai recent răspuns: cassy , utilizator 04:42, 8 Iulie 2015
va multumesc pentru raspuns.Acum ma-m lamurit.
succes in demersuri. si intrebati pe la 2 -3 notari cat v-ar costa. onorarrrile vor fi asemanatoare dar nu egale. vedeti unde e mai ieftin.
cu stima, cassy

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire coleasa11 coleasa11 Ma numesc Coleasa Bogdan si am urmatoarea problema,anul trecut am mostenit o casa din partea bunicii mele.Mentionez ca ma am 3 veri de gradul 1,care au dreptul ... (vezi toată discuția)
Testament mirunapetre mirunapetre Mama mea a mostenit un apartament prin testament fiint legatar universal,defuncta a facut testamentul in 1997 fiind vaduva fara rude in ... (vezi toată discuția)
Succesiune, dezbatere succesorala Soffia Soffia Buna ziua, Speta este urmatoarea: MC a decedat, singurul mostenitor este un nepot dupa fiica decedata, problema este ca nu se mai stie nimic de nepot de ... (vezi toată discuția)