avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... spor dispozitiv
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

spor dispozitiv

Sunt functionar public intr-o comuna. In 2009 am obtinut o sentinta civila definitiva privind sporul de dispozitiv pe care in 2012 curtea de conturi mi-a imputat si a sistat acordarea incontinuare Am atacat in instanta decizia curtii dar am pierdut-o la tribunal si la curtea de apel (cu o sentinta definitiva in mana). Am gandit oare daca dau in judacata pe primarul pentru nerespectarea sentintei ar fii sansa de castig?
Totusi nu inteleg intro tara de drept(?) de ce nu se respecta o sentinta civila definitiva si irevocabila.
Merita facut actiunea?
Din moment ce ati atacat sentinta si ati pierdut e clar ca orice alta actiune pe acest subiect/motiv va fii refuzata din start pe motivul ca instanta s-a pronuntat odata definitiv pe acest obiect. Nu mai are rost sa insistati deoarece pentru orice instanta acesta este un subiect inchis. Eventual legati-va de alt spor dar nu de acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta drept funciar puideurs puideurs Dacă sunt parte într-un proces civil de \"anulare a titlului de proprietate\" și sentința instanței de fond favorabilă mie, a fost ... (vezi toată discuția)
Executare silita ramos57 ramos57 Buna ziua, O sentinta a tribunalului, care imi este favorabila, a fost atacata la curtea de apel. Sentinta curtii de apel imi este de asemenea favorabila si ... (vezi toată discuția)
Prejudicii bugetar_roman bugetar_roman In urma unui audit extern efectuat la o institutie publica in anul 2015, Curtea de Conturi a stabilit o prejudiciere a bugetului, reprezentind \\"plati ... (vezi toată discuția)