avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită taxa timbru contestatie p.v. sechestru asigurator
Discuție deschisă în Executare silită

taxa timbru contestatie p.v. sechestru asigurator

Cu cat timbrez contestatia impotriva p.v. de sechestru asigurator avand in vedere ca terenul este evaluat la 800 000 euro? multumesc
Cel mai recent răspuns: cezara costina , utilizator 08:36, 8 Iulie 2009
Doamna, ori de cate ori nu stiti cum sa calculati taxa de timbru, trimiteti actiunea prin posta. In citatie vi se va pune in vedere sa platiti taxa de timbri si vi se va preciza si cuantumul acestei taxe. :)
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Competenta instanta cezara costina cezara costina impotriva p.v. de sechestru asigurator asupra bunurilor mobile si p.v. de sechestru asigurator asupra bunurilor imobile, incheiate in zile diferite, de aceeasi ... (vezi toată discuția)
Plata taxei de timbru GABYBABY GABYBABY AM DESCHIS UN PROCES DE SUCCESIUNE LA JUDECATORIA CORNETU,AM PRIMUL TERMEN PE 6 NOIEMBRIE,DAR PANA ATUNCI EU AM AUZIT CA TREBUIE SA PLATESC TAXA DE TIMBRU,SI ... (vezi toată discuția)
Jonctiunea posesiilor irina2011 irina2011 Buna ziua! Am urmatoarea speta: fiul,are de la tatal lui prin contract de vanzare-cumparare un teren in suprafata de 2400mp(suprafata in acte). In momentul ... (vezi toată discuția)