Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare judecateoreasca

Cum poti contesta actiunile executorului daca vezi ca ele sant total abuzive. E vorba de o poprire care nu se mai opreste......:frantic::frantic::frantic::frantic:
Cel mai recent răspuns: Edvinn , utilizator 11:33, 12 Iulie 2015
contestatie la executare.
Depinde la ce va referiti prin " o poprire care nu se mai opreste " .

E bine sa aveti in vedere faptul ca o contestatie la executare dureaza si costa, si e posibil ca situatia dvs sa poate fi mai simplu rezolvata.
Ridicarea popririi / sistarea popririi se face doar la decizia executorului judecatoresc pana la recuperarea integrala a creantei. Privitor la contestatia in executare, aveti termen cat si condiitiile la art 715 Ncpc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire asupra conturilor Steluta98 Steluta98 Buna ziua. Cine ma poate indruma intr-un caz de drept civil ? In data de 01.09.2005 s-a solicitat un imprumut la o banca in valuare de 800€ . In ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont Eurodc Eurodc Buna ziua, m-am trezit ca am o notificare de la bancă prin care sunt informat ca asupra contului meu sa efectuat o poprire de circa 1900 lei ,am luat ... (vezi toată discuția)
1. art. 715 alin. (1) cod procedură civilă prevede că: „(1) ... nicu144 nicu144 1. Art. 715 alin. (1) Cod Procedură Civilă prevede că: „(1) Dacă prin lege nu se prevede altfel, contestaţia privitoare la executarea silită ... (vezi toată discuția)