avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vicii ascunse ale locuintei
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vicii ascunse ale locuintei

buna ziua . anul trecut in octombrie am cumparat o locuinta prin programul prima casa . am trecut iarna cu bine iar acum am observat ca dupa ultima ploaie decorativa pe exteriorul cladirii este umflata si crapata. mentionez ca nu am primit o garantie a contructiei de la dezvoltator . ce este de facut in acest caz ? l-am sunat si raspunsul lui a fost ca va veni intr-o zi sa vada partea afectata a cladirii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:34, 12 Iulie 2015
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientei,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nou cu probleme Robea Anca Robea Anca Buna ziua! In luna octombrie am achizitionat un apartament nou intr-un bloc nou, situat la etajul 4/4. Acum o saptamana a inceput sa imi curga apa din tavan in ... (vezi toată discuția)
Infiltratie pe timp de ploaie de la etajul superior prin fatada blocului/in marginea exterioara si in interiorul balconului marilena2014 marilena2014 Buna ziua, Locuiesc la etajul 5 din 6 iar de la vecinul de sus, pe timp de ploaie, se infiltreaza apa in tencuiala balconului meu. Mentionez ca vecinul si-a ... (vezi toată discuția)
Apă în balcon de la etajele superioare Andros2016 Andros2016 Salut . Locuiesc într-un ansamblu nou de blocuri , eu fiind situat la etajul 1 toată apa mi se scurge in balcon din picurători pentru ca balconul de la ... (vezi toată discuția)