Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vicii ascunse ale locuintei

buna ziua . anul trecut in octombrie am cumparat o locuinta prin programul prima casa . am trecut iarna cu bine iar acum am observat ca dupa ultima ploaie decorativa pe exteriorul cladirii este umflata si crapata. mentionez ca nu am primit o garantie a contructiei de la dezvoltator . ce este de facut in acest caz ? l-am sunat si raspunsul lui a fost ca va veni intr-o zi sa vada partea afectata a cladirii.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:34, 12 Iulie 2015
Notificati oficial dezvoltatorul cu obligatia remedierii deficientei,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament nou cu probleme Robea Anca Robea Anca Buna ziua! In luna octombrie am achizitionat un apartament nou intr-un bloc nou, situat la etajul 4/4. Acum o saptamana a inceput sa imi curga apa din tavan in ... (vezi toată discuția)
Infiltratie pe timp de ploaie de la etajul superior prin fatada blocului/in marginea exterioara si in interiorul balconului marilena2014 marilena2014 Buna ziua, Locuiesc la etajul 5 din 6 iar de la vecinul de sus, pe timp de ploaie, se infiltreaza apa in tencuiala balconului meu. Mentionez ca vecinul si-a ... (vezi toată discuția)
Apă în balcon de la etajele superioare Andros2016 Andros2016 Salut . Locuiesc într-un ansamblu nou de blocuri , eu fiind situat la etajul 1 toată apa mi se scurge in balcon din picurători pentru ca balconul de la ... (vezi toată discuția)