avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA / PFI activitati medicale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA / PFI activitati medicale

Buna ziua,
Intentionez sa infiintez un PFI pentru asistenta medicala specializata cod CAEN 8622, dar nu stiu daca acest lucru imi permite si desfasurarea unor activitati conexe, cum ar fi acizitionarea si revanzarea unor produse, in cazul meu unor produse pentru implant.
Este posibil pe PFI sau trebuie obligatoriu PFA?
Revanzarea produselor poate fi facuta numai daca in factura respectiva este inclusa si manopera/serviciul medical de implant, sau revanzarea poate fi facuta cu factura separata, care sa nu aiba legatura cu serviciul medical?
Multumesc.
Daca nu gasiti cod CAEN pentru activitatea respectiva, nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intenționez să imi extind activitatea. Michelle23 Michelle23 Bună ziua! Actual activez ca PFI pe codul CAEN 8622, fiind înregistrat la ANAF, cu sediul fiscal la adresa din buletin. Intenționez să imi extind ... (vezi toată discuția)
Srl avand ca obiect 8621 si 8623 caen luticus luticus Analizand modul in care un medic generalist poate infiinta un SRL servicii medicale cod 8621 se specifica ca activitatea este unica si nu poate fi cuplata cu ... (vezi toată discuția)
Platitor de tva sau nu? rodia rodia Un srl care are caen 8622-activitati de asistenta medicala specializata daca a depasit 35000 euro devine platitor de tva?Eu stiu ca activitatile medicale ... (vezi toată discuția)