avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ce inseamna?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ce inseamna?

,, Garantia se extinde si asupra tuturor sumelor care vor lua locul imobilului in baza subrogatiei reale". Ce inseamna acest lucru?
Cel mai recent răspuns: ContSters42249 , utilizator 11:40, 8 Iulie 2009
Daca imobilul dispare si primiti despagubiri de la asigurari, suma de bani ramane in garantia bancii. La fel si sumele de bani rezultate dintr-o eventuala vanzare. Aceste sume iau locul imobilului in garantarea obligatiei de plata. Subrogare inseamna inlocuire.
Deci daca imi executa silit imobilul pe care l-am ipotecat imreuna cu bunurile din imobil, voi fi obligata sa mai platesc in plus?
Dumneavoastra v-ati obligat sa platiti intreg creditul, impreuna cu costurile aferente ( dobanzi, penalitati, etc). Daca suma rezultata din vanzare nu acopera creanta pe care banca o are fata de dumneavoastra, atunci veti fi executata si pe alte bunuri pana la acoperirea integrala a intregii creante.
adica, ce? daca nu detin alte imobile si nu am decat bunurile din casa?
mi se face poprire pe salariu pentru diferenta de suma?
Da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce executa banca? Ofof Ofof In cazul cumpararii unui apartament cu credit ipotecar ce se intampla in cazulu in care nu mai poti plati ratele? ce se intampla daca banca in urma ... (vezi toată discuția)
Executare silita zumy zumy Buna ziua! am girat cu apartamentul in care locuiesc pentru o linie de credit a unei firme, in anul 2007. In contractul de imprumut mai exista si un alt ... (vezi toată discuția)
Garantul ipotecar florin constantinescu florin constantinescu Buna seara As dori sa stiu la ce ma obliga calitatea de garant ipotecar intr-un contract de credit bancar,si daca ,in cazul recuperarii creditului de catre ... (vezi toată discuția)