Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

impozit legea 10

In septembrie 2002 am obtinut printr-o decizie din partea AGA un imobil (casa). Terenul aferent casei nu a fost retrocedat, am actionat in instanta si in ianuarie 2005 mi-a fost partial retrocedat. Conform legii 10 in termen de 3 ani trebuia sa fac intabularea casei, dar aceasta nu a putut fi facuta pentru ca nu exista terenul in proprietate. Anul acesta, cand am fost sa fac intabularea mi s-a cerut impoziutl pe cladire din perioada 2002 - 2005. Va rog sa imi spuneti daca s-a procedat legal in privinta impozitarii.
Cel mai recent răspuns: george_tax2005 , utilizator 13:03, 18 Octombrie 2006
din cate stiu eu, decizia de restituire reprezinta titlu de proprietate si poate fi intabulat ca atare, posibilitatea de intabula dreptul de proprietate in termen de 3 ani, este doar un beneficiu al legii. sunt exonerati de la plata doar proprietari obligati sa pastreze un anumit termen afectatiunea publica a respectivului imobil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eveniment neprevazut ruxandrav8 ruxandrav8 :(Buna ziua, Am nevoie de opinia unui expert in aplicarea legii 247/2005 (l. proprietatii). Doresc sa stiu care este solutia cea mai corecta pentru ... (vezi toată discuția)
Primaria datoreaza penalitati pt.neplata? colceriumari-bv colceriumari-bv Buna ziua!Primaria imi datoreaza plata chiriei pt.un teren proprietate personala care mi-a fost retrocedat in baza unei decizii a ICCJ /04.2009 si a ... (vezi toată discuția)
Ce e cu aceasta lege 247 si de ce autoritatile statului nu stiu pe ce lume traiesc? lidi lidi am descoperit recent un lucru pe care nimeni din familie nu-l stia : ca unchiul meu in schimbul casei demolate a primit o alta casa in proprietate, a stat in ... (vezi toată discuția)