avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Sunt executat silit pentru un contract anulat
Discuție deschisă în Executare silită

Sunt executat silit pentru un contract anulat

Buna ziua.
Am fost contactat telefonic din partea Telekom si mi-au spus ca am de platit 2.400 de lei pentru un contract pe care l-am anulat in septembrie 2014. Angajatii companiei au venit si au ridicat echipamentul firmei, dar nu mi-au lasat nici-un proces verbal. Acum sunt bun de plata pentru toate acestea, din cauza incompetentei angajatilor. Ce am de facut pentru a rezolva problema aceasta? Firma mi-a spus ca ma vor executa silit pentru aceasta suma.
Cel mai recent răspuns: CFlorin1 , utilizator 15:44, 15 Iulie 2015
Nu au cum să vă execute silit. Trebuie să vă dea în judecată pentru a obține titlu executoriu. În fața instanței vă veți apăra, dacă va fi cazul.
Persoana pe numele careia s-a prelungit(automat, fara nici o instiintare) contractul este privata de libertate din luna august. Telekom a prelungit contractu in luna iulie, dar nu dupa modelul vechiului contract, ci dupa voia lor, adaugand contractului si un telefon cu abonament, de care proprietarul de drept nu s-a folosit nici macar o secunda, telefonul fiind luat de un angajat si vandut. Pentru ca factura era mult mai mare ca de obicei, sotia acelei persoane a fost la Telekom si a spus ca vrea sa anuleze acel contract si sa faca altul, dar pe numele ei. Angajata Telekom a spus ca este posibil, spunand ca restul facturilor ce vor veni pe vechiul contract sa nu le plateasca.
Cum a precizat colegul de mai devreme, pentru a fi pus in executare, titlul executoriu ( care daca il detin) trebuie sa indeplineasca niste conditii, si investit cu formula executorie la instanta pentru a fi pus in executare pentru recuperarea creantei. Acolo va puteti apara.
Pana atunci, vacanta placuta :))
Multumesc mult pentru ajutor! Vacanta placuta! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperatori firme telefonie cezaralexandru cezaralexandru Am avut in anul 2013 la firma de telefonie cosmote actuala telekom un telefon cu abonament. Nu am mai putut plati si cand a venit ultima factura in anul 2013 ... (vezi toată discuția)
Pot avea castig de cauza? ii pot actiona in instanta pentru hartuire si amenintari? badiufilaret badiufilaret In urma unui contract de telefonie fixa incheiat in 14 noiembrie 2007 si reinnoit prin telefon pana in anul 2013, am facut o cerere de reziliere contract pe ... (vezi toată discuția)
Contracte de ipoteca 2008 - pot fi titlu executoriu in 2019? VictorArditti VictorArditti Buna ziua si multumesc anticipat pentru ajutor! Am semnat doua contracte de ipoteca imobiliara in anii 2007 si 2008. Pot fi aceste contracte de ipoteca ... (vezi toată discuția)