Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De ce invaliditate gr.lll,si nu, (tot) invaliditate gr.ll ???

Operat in 1989 L4-L5.L5 disc rupt cu fragmente,bla,bla,bla.Pensionat inv.gr.2.
Operat in 2009 L1-L2.L1 disc rupt cu...bla,bla,bla..Doar concediu medical 152 zile.
Operat in 2014._Atentie !!!_Recidiva L4-L5. L4 disc rupt cu fragmente......L5 se elibereaza radacina in roramen dintr-un tesut aderential....bla,bla,bla.
Pensionat in gr.3 invaliditate. Fiind in acelasi loc ( 1989 L4-L5 / 2014 L4-L5) si fiind si recidiva ( vorba medicului) e corecta incadrarea ?
PS.ma roade si,nu ma pot abtine: recomandarile dupa primele doua operatii au fost(scrise) ft.multe,pana si in a schimba si locul de munca.
Recomandarea ultima (2014) este una singura,...citez:--evita mersul pe teren accidentat.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate ContSters192068 ContSters192068 POT FI PENSIONAT PE CAZ DE BOALA ??? ...Varsta 57 ani.Ani lucrati=32 cu contributie la stat.Operat de 2 ori,L4/L5...si de un an operat L1/L2...( nu am ... (vezi toată discuția)
Sfat: obtinere despagubiri pentru dispozitiv medical de slaba calitate CalianOlimpia CalianOlimpia Mă numesc Călian Olimpia,am 47 de ani,locuiesc în Cluj-Napoca.Vă scriu pentru a vă cere sprijin și ajutor.Pentru a înțelege de ce vă cer acest ... (vezi toată discuția)
Citez: nu va putem finaliza dosarul de pensie ContSters192068 ContSters192068 Am depus dosar de pensionare luna aprilie 2015.Am primit o carte postala in care mi se cere ,,decizia de incetare a pensionarii,,din 1989 (pensionat sase luni ... (vezi toată discuția)