Buna ziua,parintii mei au divortat.Instanta a stabilit o pensie alimentara de 200 de lei pe care tatal meu a fost de acord sa o plateasca in fiecare luna.
Tatal meu a considerat de cuviinta ca daca imi va plati de 2 ori pe an valoarea pensiei alimentare pe 2 luni este suficient.Din acest motiv mama a intentat un proces de majorare a pensiei alimentare in ideea in care tatal meu ar realiza ca trebuie sa imi plateasca pensia in fiecare luna.In urma acestui proces instanta a hotarat micsorarea pensiei alimentare pentru ca intre timp tatal meu mai are un alt copil iar de la societatea unde lucreaza i a fost eliberata o adeverinta de salariu minim pe economie iar celelalte venituri adica aprox 2000-3000E pe luna au fost catalogate ca si diurna,tatal meu lucrand in strainatate.As vrea sa stiu care este calea de urmat ca sa primesc in fiecare luna pensia alimentara.Multumesc.
De asemenea mama dvs. are posibilitatea de a formula o cerere la care anexeaza sentinta definitiva in original, cu care se prezinta la directorul firmei la care lucreaza tatal dvs. Sunt firme la care daca se obtine acordul ordonatorului principal de credite, se pune in aplicare direct sentinta fara a mai fii nevoie sa apelati la un executor. Incercati.
Pensie alimentara
dorat
Am deschis proces pt pensie alimentara pt copil și judecătorul a hotărât 180 de lei pe luna pensia alimentara. Sunt deja 2 luni de când sa dat sentința. ... (vezi toată discuția)