avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Clauza contract leasing
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Clauza contract leasing

Buna ziua!
Am o problema cu o clauza ce apare intr-un contract de leasing.
Poate cineva sa-mi "traduca" cu ce ma afecteaza pe mine ca utilizator?

Clauza este :"Să nu constituie sau să nu lichideze nicio masă patrimonială de afectaţiune în cadrul patrimoniului Utilizatorului/ Fideiusorului, inclusiv dar fără limitare la patrimoniul profesional, şi să nu transfere niciun bun sau drept între masele patrimoniale al căror titular este, fără să obţină înainte acordul scris al Finanţatorului în acest sens. Restricţia prevăzută în acest paragraf se aplică şi cu privire la constituirea unei mase patrimoniale fiduciare, care nu poate fi făcută de Utilizator sau Fideiusor fără acordul prealabil scris al Finanţatorului" .

Mentionez faptul ca urmeaza semnarea unui contract pentru un numar mare de bunuri, dar exista deja bunuri considerabile in patrimoniul societatii.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Patrimoniu/buget Calyope Calyope art 50 alin.(2) \"Baroul are personalitate juridicã, patrimoniu si buget propriu.\". Care e distinctia dintre patrimoniu si buget?#-o (vezi toată discuția)
Ref pfa dy.ciocan dy.ciocan Buna ziua, Am un PFA si as vrea sa stiu, daca imi deschid un cont in banca pe PFA, in cazul unei executari silite pe persoana fizica se poate pune ... (vezi toată discuția)
Care ar fi avantajele fiduciei? Borsec Borsec buna ziua! vreau sa va rog dc imi puteti explica ceva in legatura cu fiducia. am gasit urmatoarea fraza: \"Marele avantaj pe care il aduce aceasta institutie ... (vezi toată discuția)