Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensia de urmas

Buna ziua, am revenit cu o intrebare soacra mea ar vrea sa isi faca pensie de urmas dupa socrul meu decedat dar nu mai are actele de munca a dumnealui,iar la camera de munca cand s-a prezentat reprezentanti i-au zis ca nu poate beneficia din cauza ca cartea de munca a fost inchisa cu litere 'i'.Eadevarat ca nu poate beneficia de pensie?
specific ca e vorba de cartea de munca a socrului.Multumesc
Cel mai recent răspuns: floryana2015 , utilizator 11:32, 21 Iulie 2015
1. Poate beneficia de pensie de urma indiferent cum "i s-a inchis carnetul de munca".

2. Asadar raspunsul ce i s-a dat este incorect.
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de drept pt anii de munca sau pensie de urmas? ContSters135976 ContSters135976 Buna ziua, soacra mea este nascuta pe data de 1 august 1953 si locuieste la tara. Aprope toata viata ei a lucrat la gradina si nu are pe cartea de munca decat ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas fara rezolvare ionelapetria ionelapetria socrul meu a decedat in 2006 tot in acelasi an i-a venit respingerea la pensie anticipata ,problema de aici incepe, lor in decizia aceea de respingere s-a ... (vezi toată discuția)
Data punerii in plata a pensiei de urmas lilianamihalache lilianamihalache soacra mea , in urma decesului sotului, a renuntat in luna imediat urmatoare decesului la pensia ei depunand actele necesare pt a primi pensia de urmas..dupa ... (vezi toată discuția)