avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buletin expirat
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buletin expirat

Buna ziua!
Sunt din judetul Bacau, am 24 de ani si mi-a expirat buletinul. Il aveam pe adresa tatalui meu doar ca intre timp, din motive personale, nu mai suntem in relatii bune si as vrea sa-l schimb pe alta adresa. A vrut cineva sa ma ia in spatiu din localitate si mi s-a zis ca trebuie sa vina tata sa declare ca e de acord. Ce as putea face in acest caz? M-ar putea lua cineva in spatiu fara a fi nevoie sa dea tata declaratie?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 08:19, 21 Iulie 2015
Cine v-a spus asa ceva? Ati fost la evidenta persoanelor? Fiind major va mutati unde va doreste sufletul cu conditia ca acolo unde va mutati proprietarul sa fie de acord sa va ia in spatiu. Nu aveti nevoie de acordul parintilor decat daca doriti sa locuiti impreuna cu acestia.
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2015
Justitiarul711, utilizator
Aveti dreptate, dupa implinirea varstei de 18 ani oricine poate avea in buletin adresa proprietarului care declara ca il primeste in spatiu.
Doamna care a fost la primarie si a vrut sa ma ia in spatiu a primit acest raspuns: ca nu poate, trebuie sa mearga tata sa declare ca e de acord. Multumesc pentru raspuns!
Daca doamna care a vrut sa va ajute e proprietara locuintei nu putea primi un astfel de raspuns. Ori nu (mai) vrea sa va faca CI la adresa ei, ori e tatal dvs. proprietar al locuintei respective, ceea ce nu pare sa fie din ce povestiti.

Propuneti-i sa mergeti impreuna ca sa intrebe din nou, sa auziti si dvs. ce i se zice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana care nu e in deplinatatea facultatilor mintale GeannieBlue GeannieBlue Buna ziua, Problema mea este legata de bunica mea care a fost diagnosticata cu dementa - grad avansat. Am nevoie sa imi mut resedinta la adresa ei. Avand in ... (vezi toată discuția)
Anulare mutatie teutza2000 teutza2000 la adresa mamei mele s-a facut un abuz: parintii mei fiind despartiti in fapt (el parasind domiciliul conjugal), tata a facut o mutaie pt. sora mea vitrega ... (vezi toată discuția)
Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)