Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

apt de munca

buna ziua ! am avut un accident in urma caruia mi-a gost amutat degetul aratator de la mana dreapta! nu a fost un accident de munca,si as vrea sa stiu daca as putea fi declarat inapt la medicina muncii. celelalte degete functionaza perfect!
Cel mai recent răspuns: inspectorSSM , utilizator 15:57, 24 Iulie 2015
gigipopa a scris:

Avizarea se practica curent in firme

Imi pare rau dar pana acum eu nu am intalnit inca medicul de medicina muncii care sa vizeze certificatele medicale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie medicina muncii popa petronela popa petronela Am primit de la medicul de medicina muncii o interdictie temporara de 6 luni.Mentionez ca lucrez in invatamint si aceasta a urmat datorita unei interneri la ... (vezi toată discuția)
Lucrul la inaltime Adi1988 Adi1988 Buna ziua! In cadrul firmei am participat la un concurs intern pt un post de \"Sef formatie\", am castigat concursul si am primit aviz medical \"APT dar fara ... (vezi toată discuția)
Concediu medical - desfasurare activitati la 2 firme pe baza de contracte individuale de munca ContSters243230 ContSters243230 buna, ma numesc magda si lucrez in 2 locuri,si vreau sa stiu cum trebuie sa procedez cu concediu medical pt ca sint bolnava cu piciorul.trebuie sa cer ... (vezi toată discuția)