CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Admin, administrator
 Admin, administrator 	
			 georgiana1982 
	    	Utilizator

georgiana1982 
	    	Utilizator	    

DAN POPESCU 
	    	Avocat

DAN POPESCU 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

georgiana1982 
	    	Utilizator

georgiana1982 
	    	Utilizator	    

floryn2004	                   

buna ziua. am mai pus intrebarea si am primit raspuns dar nu sunt lamurit. sunt acuzat de delapidare art. 215 ind.1 C.p. am produs o paguba unei firme de ... (vezi toată discuția)
	                    floryn2004	                   

buna ziua. am mai pus intrebarea si am primit raspuns dar nu sunt lamurit. sunt acuzat de delapidare art. 215 ind.1 C.p. am produs o paguba unei firme de ... (vezi toată discuția)

ionutz2011cent	                   

sunt cercetat intr-un dosar de inselaciune pe internet in cazul unor schimburi de telefoane , adica oamenii i-mi trimiteau un telefon sau produs electronic si ... (vezi toată discuția)
	                    ionutz2011cent	                   

sunt cercetat intr-un dosar de inselaciune pe internet in cazul unor schimburi de telefoane , adica oamenii i-mi trimiteau un telefon sau produs electronic si ... (vezi toată discuția)

cyan	                   

Ce pedeapsa poate primi un complice la evaziune fiscala in cazul in care intregul prejudiciu a fost recuperat de la cel care a facut evaziunea fiscala?
Este ... (vezi toată discuția)
	                    cyan	                   

Ce pedeapsa poate primi un complice la evaziune fiscala in cazul in care intregul prejudiciu a fost recuperat de la cel care a facut evaziunea fiscala?
Este ... (vezi toată discuția)