Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita spatiu comercial

Executorul judecatoresc poate vinde la licitatie un spatiu aflat in litigiu?Pe scurt firma A (apartinind tatalui)vinde firmei B(apartinind fiului) citeva spatii comerciale,cu putin timp inainte de a intra in insolventa(ulterior faliment).Casa de insolventa sesizeaza vanzarea la un pret prea mic si da firmele amandoua in judecata(procesul este in curs).Intre timp o firma C pune sechestru pe un spatiu apartinind firmei B din cauza unor datorii neachitate.Eu am in chirie acest spatiu si ma intreb daca in cazul in care particip la licitatie( este deja organizata) si sa zicem ca o castig ma supun riscului de a pierde si spatiu si banii.Licitatia este programata in august iar procesul are termen la sfarsitul lui septembrie.In carte funciara a imobilului figureaza doar datoria catre firma C(bineinteles pe linga modul de dobandire al firmei B) Daca ma lamureste cineva,ii multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Raspunderea administratorului aalen aalen Nelamurire : O societate comerciala este in litigiu cu o persoana fizica .In cazul in care va pierde procesul societatea comerciala va fii obligata la ... (vezi toată discuția)
Cladire pe terenul meu pgeorgeta98 pgeorgeta98 buna ziua Sunt intr-o situatie bizara, poate are cineva un sfat: pe terenul meu exista o cladire a unei firme care a intrat in insolventa si a fost radiata. ... (vezi toată discuția)
Firma falimentara/ cum recuperez banii ? luc80 luc80 Salutare, Sunt nou pe forum... sper ca am postat unde trebuie. Pana acum câteva zile am lucrat, ca PFA, pentru o firma care și-a suspendat ... (vezi toată discuția)