Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Calomnia

Buna ziua !
- In blocul unde locuiesc , la subsol am construit un prag' (inalt de 40 cm) din beton pentru a nu se mai inunda subsolul blocului atunci cand ploua.
- O locatara de pe scara , mi-a adresat injurii si ofense din cauza acelui prag' construit .- Ce pot face in acest caz pentru injuriile si ofensele ce mi s-au adus .
* Acesta este pasul 1 , urmand ca in pasul 2 , sa caut un avocat care sa ma reprezinte in instanta pentru calomnie.

Multumesc !
Ultima modificare: Vineri, 31 Iulie 2015
fratie, utilizator
Cel mai recent răspuns: fratie , utilizator 11:56, 6 August 2015
- Constat ca aceasta vecina s-a laudat la vecini ca m-a dat in judecata pentru calomnie.... dupa ce ea , m-a injurat de totii vii si mortii !
- Cei de facut ? ce ma sfatuiti ? in ce directie sa ma indrept ?

Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie la incarcarea agentului termic din condominiu... diana-maracineanu diana-maracineanu Fiind la lucru, un vecin de la et 6 s-a trezit cu o inundatie de 10-12 cm in toata casa , iar pana la parter toti vecinii au fost afectati. Pe scurt: -fara ... (vezi toată discuția)
Va rog sa mi spuneti cum putem să procedăm in cazul in care ... Maiamaia1 Maiamaia1 Va rog sa mi spuneti cum putem să procedăm in cazul in care locuim la bloc , iar subsolul blocului este inundat cu apă din instalațiile de canalizare de ... (vezi toată discuția)
Urgent!!! alinvvv alinvvv Buna ziua. Va rog sa ma sfatuiti ce pot face in urmatoarea situatie: Un vecin ridica un zid de beton (de un metru,) exact langa gardul ce desparte cele doua ... (vezi toată discuția)