avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Firma in insolventa propune reorganizare
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Firma in insolventa propune reorganizare

Am un contract de vanzare-cumparare (in derulare) a unei case, intre mine, pers fizica si o firma care a intrat in insolventa anul trecut. Contractul este pe inca 3 ani cu plata in rate anuale. Cui trebuie sa platesc ratele de acum incolo, daca firma va intra in reorganizare.
Rata pe anul in curs am platit-o administratorului judiciar, in contul de insolventa.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 18:28, 2 August 2015
Buna seara .
Platile le veti face in continure in conturile firmei, deschise de catre administratorul judiciar-practician in insolventa deoarece vechiul administrator a fost inlocuit pe perioada reorganizarii firmei.
Cu stima,
Marius Bote .
Ultima modificare: Duminică, 2 August 2015
Marius Bote, Practician in insolventa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma insolventa - punct de lucru tiny_23 tiny_23 Buna ziua, As dorii sa stiu ce acte sunt necesare pentru a deschide un punct de lucru nou, in situatia in care firma este in insolventa. Mai exact, daca este ... (vezi toată discuția)
Actionar unic si administrator 120656 120656 Buna seara, am o firma la care sunt actionar unic si am fost administrator. Firma are datorii la 2 banci si la distribuitori si a intrat in insolventa, ... (vezi toată discuția)
Valabilitatea unei facturi cu un dezvoltator in faliment seti seti Ce se intampla cu un contract de vanzare-cumparare pentru un apartament insotit de o factura fiscala prin care cumparatorul se obliga sa achite contravaloarea ... (vezi toată discuția)