avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurarile CMR - se incheie pe cap tractor sau ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurarile CMR - se incheie pe cap tractor sau semiremorca?

Buna ziua,

Va rog sa mă ajutaţi cu informaţia dacă o asigurare CMR, pentru transportul unei marfi cu un autocamion cu semiremorca se incheie pe capul tractor sau pe semiremorca.

Va multumesc anticipat pentru raspuns,
Cel mai recent răspuns: ionutt , utilizator 14:40, 5 August 2015
Depinde ce va doriti dv, sunt companii de aisgurari care incheie asigurari CMR doar pe semiremorca si alele doar pe cap tractor. O polita se poate incheia in funtie de necesitatea dv.
Dorim sa stim, in situatia in care se detine un ansamblu rutier format din cap tractor si semiremorca, asigurarea CMR pentru marfa transportata (marfa apartinand unui tert si transportata in baza unui contract de transport) se incheie pe capul tractor sau semiremorca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare cmr onilogi onilogi Buna ziua! In urma cu 2 ani am avut un accident rutier cu un ansamblu cap tractor+ semiremorca incarcata cu marfa din Italia cu destinatie Vatra Dornei, ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de distrugere si refuzul de a da declaratii asiguratorului in vederea disparitiei unui bun transportat. centeavalentin centeavalentin anul tecut am avut un eveniment rutier in care stilpii laterali de la semiremorca capului tractor pe care o conduceam sau rupt iar marfa care o transportam a ... (vezi toată discuția)
Franciza asigurare daniel_86 daniel_86 Buna ziua numele meu este daniel.m si am o nelamurire eu lucrez ca sofer pe autocamion si zilele trecute sa intamplat sa fiu in anglia si sa mi se taie prelata ... (vezi toată discuția)