Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

reluare somaj dupa CCC

-as dori sa aflu ce documente imi trebuie pentru a relua somajul dupa concediul de crestere copil
Cel mai recent răspuns: rellys , utilizator 20:08, 5 August 2015
Doar o cerere de reluare a platii indemnizatiei de somaj adresata AJOFM-ului, daca din somaj ati intrat in CCC. La cerere puteti atasa si o adeverinta emisa de AJPIS care se ateste perioada pena la care ati primit indemnizatia pentru CCC.

Repunerea în plată, după suspendarea în condiţiile art.44 alin. (1) lit. b), c), e)-i) şi k) din Legea nr.76/2002, se face de la data depunerii cererii beneficiarului, dar nu mai târziu de 30 de zile calendaristice de la data încetării situaţiei care a condus la suspendare.

Ultima modificare: Miercuri, 5 August 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt nemultumita pt ca mi s-a dat respingerea cererii reluarii somajului luminitasfranciog luminitasfranciog Din somaj am gasit de lucru 1 luna de zile dupa care am depasit cele 30 de zile de depunere a actelor de somaj cu 2 zile ; dupa aceea am gasit de lucru 1 luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj mirela81 mirela81 Buna seara am si eu nevoie de cateva informatii in legatura cu trecerea din indemnizatie crestere copil in somaj: - am intrat din somaj in prenatal si mi a ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa cic daca am fost in somaj inainte pikola pikola Inainte de concediul de ingrijire al copilului am beneficiat de indemnizatie de somaj 4 luni ; intrebarea mea este : dupa terminarea CIC voi beneficia de ... (vezi toată discuția)