avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Se poate inchide un spatiu de sub scara?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Se poate inchide un spatiu de sub scara?

buna ziua
Buna ziua! Am cumparat un apartament intr-un bloc de 4 etaje, la parter. Pe holul scarii, corespunzator cu peretele apartamentului meu (cam 90% din apartament ) se afla un spatiu sub scara .
Actualmente locul este folosit pentru depozitarea unor lucruri necesare blocului( matura femeii de servici si biroul presedinteleui de bloc)
Problema este ca asociatia ar dori sa il inchida ...iar eu nu sunt de acord ...
pot face asta fara semnatura mea?
Mentionez ca este fix langa usa mea si imi poate bloca iesirea din casa
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
Elena2341, utilizator
Cel mai recent răspuns: Elena2341 , utilizator 23:08, 6 August 2015
Spatiul respectiv reprezinta parte comuna
Dispozitia in vigoare prevede ca proprietarul nu poate schimba aspectul si destinatia partii comune fara acordul asociatiei de proprietari
Dvs ca proprietar de apartament aflat in vecinatatea spatiului in discutie ,aveti dreptul sa atentionati reprezentantii asociatiei de proprietari ca prin eventuala inchidere a spatiului sa nu va restrictioneze accesul catre proprietate
Daca asociatia de proprietari hotaraste in adunarea generala inchiderea spatiului,dvs va revine obligatia sa respectati hotararea adunarii generale,sau daca apreciati ca hotararea este netemeinica,daca probati ca va aduce prejudicii,aveti dreptul sa o atacati in instanta,in termen de 45 zile de la comunicare
Am inteles ...Multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinere ascensor pentru garaje si spatiu comercial olticris olticris La parterul blocului exista un spatiu comercial avand o cota indiviza conform foii de avere din cartea funciara colectiva. Cheltuiala cu intretinerea lunara a ... (vezi toată discuția)
Abuzul presendintelui de asociatie de proprietari vinti vinti in blocul de 10 etaje unde locuiesc s-au termoizolat peretii laterali de nord si de sud (???):O si am solicitat sa se termoizoleze si peretele din scara din ... (vezi toată discuția)
Spatii comune la bloc Petre_Vitan Petre_Vitan Buna ziua! Ma numesc Ajudelui Petrica si sunt presedintele unei asociatii de proprietari. In urma adunarii generale care a avut loc in luna Februarie, sa ... (vezi toată discuția)