Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Termen depunere întâmpinare în cererea de angajare a răspunderii administratorului

Am primit de la instanță un plic conținând numai cererea creditorului pentru angajarea răspunderii personale a administratorilor societății aflate în procedura simplificată a insolvenței. Este vreun termen pentru depunerea întâmpinării, pentru că nu exista nicio adresă de la instanță în acest sens? Sau oricând până la termenul fixat? A, nu a venit nicio citație de altfel.
Cel mai recent răspuns: ContSters162505 , utilizator 22:52, 10 August 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc! Dar nu, este pe Legea 85/2006

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere întâmpinare Tefinio Tefinio Bună seara.Sunt pârât intr-un dosar pe legea insolventei in prima instanță.În citatie scrie că am obligația să depun întâmpinare in cel mult 10 zile ... (vezi toată discuția)
Alta modalitate de a afla continutul actului depus de partea adversa latka latka Exista vreo alta posibilitate de a afla continutul actului depus de partea adversa (intimatul - politia), chiar daca in codul de procedura civila se specifica ... (vezi toată discuția)
Mi s-a cerut să depun răspuns la întâmpinare cu zece zile înainte de prima înfățișare dar l-am depus doar cu două-trei zile înainte. se poate să îmi fie refuzate probele propuse? N Sireteanu N Sireteanu Buna. Daca intr-un proces mi s-a cerut sa depun Raspuns la intampinare cu zece zile inainte de prima infatisare si acesta a fost depus doar cu doua-trei zile ... (vezi toată discuția)