avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Datorii furnizor si delapidare administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Datorii furnizor si delapidare administrator

asociatia a fost data in judecata de catre un furnizor pentru neplata dar datoria este a vechiului administrator care a facut o delapidare de miliarde. Din 2010facturile au fost achitate dar locatarii refuza si pe buna dreptate sa mai plateasca inca o data facturile vechi .tot ce sa achitat sa dus in urma si am ramas datori pe ultimii ani .Cum trebuie sa procedez sa fie bine

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:38, 7 August 2015
Va aflati intr-un cerc vicios deoarece daca nu achitati debitul acumulat la furnizorii de utilitati riscati sa va fie sistate provizoriu utilitatile pana la recuoerarea debitului
Asociatia de proprietari a actionat in instanta ex administratorul cu scopul recuperarii prejudiciului cauzat asociatiei de proprietari ?
Datoria catre furnizor, atat cea veche cat si cea noua, este a asociatiei de proprietari si nu a administratorului.
Ce ar fi ca toate asociatiile sa nu plateasca nimic furnizorilor pe motiv ca administratorii au fugit cu banii!?
Administratorii trebuiesc ajutati, verificati, controlati de cenzor, presedinte, comitet pentru ca acestia au fost alesi de proprietari si acestia reprezinta interesele tuturor in fata furnizorilor.
Acum asociatia trebuie sa plateasca furnizorul pentru ca e datoria asociatiei.
Tot asociatia trebuie sa faca demersurile in justitie pentru a recupera suma sustrasa de fostul administrator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Replatirea intretinerii 123soare 123soare acum un an fosta adminitratora a fugit cu un miliard jumate si nu au fost recuperati banii, noua adminitratoare ne obliga sa platim iar intretinere deoarece ... (vezi toată discuția)
Datoriile asociației de proprietari. cum dovedim că au fost plătite dacă nu dăm de fostul administrator și nu avem chitanțele? gh3gh1 gh3gh1 Asociatia de proprietari X a avut un administrator (care a indeplinit si functia de contabil) care a disparut fara urma si a lasat o datorie mare in urma (prin ... (vezi toată discuția)
Bani lipsa la asociatia de proprietari... ACostel ACostel Buna ziua! Am sa incerc sa fiu cat mai scurt si la subiect..Asociatia noastra de locatari e magnet de hoti...Toti care s-au perindat pe aici ca si ... (vezi toată discuția)