Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

cenzurare chelt. executare silita NCPC

Am inaintat o cerere de intoarcere a executarii silite si vreau sa cenzurez si chelt de executare. Mi s-a inaintat de la executor o incheiere cu chelt estimate si atat. Am insistat sa-mi trimita defalcat si pauza. Instanta a cerut dosarul de executare si executorul imi cere mie 2 ron pe pagina ceea ce este evident exagarat. Cum pot proceda?
Cel mai recent răspuns: Mikael78 , utilizator 12:57, 9 August 2015
Intr-adevar,este exagerat dar daca, nu veti plati execuorului cei 2 ron/pag.nu veti primi copiile xerox,instanta nu poate cenzura aceste costuri.
Buna ziua. M-am prins de asta. Cum pot sa vad doar cheltuielile de judecata defalcate?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intoarcerea executarii - obligatie sandup sandup Buna ziua,va rog sa ma ajutati in rezolvarea unei probleme legate de intoarcerea unei executari: am o sentinta definitiva,din luna oct.2018 de anulare a unei ... (vezi toată discuția)
Termen de referinta pentru intoarcere executare silita geavela geavela Am avut de recuperat banii de la FNI .Am facut cerere de executare silita .Avas a facut 2 procese de contestare la executare ,la doua judecatorii.Ambele ... (vezi toată discuția)
Reducere cheltuieli executare ContSters257745 ContSters257745 Buna ziua, Am fost creditor intr-o executare silita. Debitorul a formulat contestatie la executare invocand cheltuieli de executare exagerate. Instanta a ... (vezi toată discuția)