avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pedofilie si maltratare, arest la domiciliu
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pedofilie si maltratare, arest la domiciliu

buna!v as ruga sa mi raspundeti la o intrebare!fetita mea a fost supusa la acte sexuale de la varsta de 13 ani de tatal vitreg ,eu ca mama nu am banuit nimic eram maltratata zilnic acum ca fetita a implinit varsta de 18 ani a avut curajul sa mi spuna si sa denunte!el a fost arestat si dupa o luna e acasa in arest la domiciliu,e posibil ca un astfel de om sa fie lasat in libertate?miltumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Amitame , utilizator 07:20, 12 August 2015
Este in arest la domiciliu pana la finalizarea judecatii. Aceasta nu inseamna ca poate fi condamnat la pedeapsa cu inchisoarea.
In primul rand, masura preventiva a arestului la domiciliu nu presupune ca inculpatul se afla in stare de libertate. In cursul urmăririi penale, arestul la domiciliu poate fi luat pe o durată de cel mult 30 de zile si poate fi prelungit, numai în caz de necesitate, dacă se menţin temeiurile care au determinat luarea măsurii sau au apărut temeiuri noi, fiecare prelungire neputând să depăşească 30 de zile.
Din punctul meu de vedere, masura este nelegala, raportata la dispozitiile C.p.p. care prevad ca aceasta masura nu poate fi dispusă cu privire la inculpatul faţă de care există suspiciunea rezonabilă că a săvârşit o infracţiune asupra unui membru de familie.

Buna dimineata !
Regret cele intamplate fetitei , mai ales cand este vorba de tata biologic sau vitreg
Dupa parerea mea , codul penal este prea bland cu pedofilii .
Pedofili=castrare chimica
Mult succes in ceea ce doriti si trebuie sa faceti , pentru binele acelei fete .
Ultima modificare: Miercuri, 12 August 2015
Amitame, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!as vrea să știu si eu cât dureaza masura arestulul ... Alin678 Alin678 Buna ziua!As vrea să știu si eu cât dureaza masura arestulul preventiv pentru luare de mita (vezi toată discuția)
Durata masuri preventive eduuard eduuard Conform actualelor norme de procedura, care este durata de timp pentru care se poate dispune masura prventiva a controlului judiciar? Dar a arestarii la ... (vezi toată discuția)
Controverse cu privire la arestul la domiciliu cezarad cezarad Vreau sa va intreb daca institutia arestului la domiciliu mai este la ora actuala reglementata in noul cod de procedura penala?! Am inteles din dezbaterile ... (vezi toată discuția)