avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Suport legal desfiintare loc de joaca/parc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Suport legal desfiintare loc de joaca/parc

Buna ziua.
Va rog frumos sa-mi acordati si mie suport legal in demersul meu de desfiintare a locului de joaca existent in fata blocului.
Am urmat indicatiile dumneavoastra intr-o speta similara comentata pe site,in sensul ca am inaintat o petitie catre Comisariatul Național pt. Protecția Consumatorilor ,invocand L61/1991,punctand mai multe aspecte subliniate de d-voastra in raspunsul dat in cazul similar,cei de la CNPC mi-au trimis instiintare ca au inaintat cererea mea catre Primarie,iar raspunsul Primariei catre CNPC,cu instiintare catre mine se concretizeaza in faptul ca au facut o solicitare catre Politia sectorului cu nr /din data pt patrularea prioritar in zona si-mi solicita cerere de la Asociatia de locatari de desfiintare cu atasarea unui tabel nominal cu pers.ce doresc desfiintarea locului de joaca.
Asa cum ati dat si d-voastra un raspuns,se vor face 2 tabere(cei cu copii si restul pers )si pana la organizarea sedintelor si consultarea locatarilor dureaza.
Intrebarea mea este:de ce mi se solicita mie tabel de desfiintare si consultarea locatarilor in conditiile in care Primaria nu are un tabel si consultarea locatarilor cu infiintarea locului de joaca?
Eu asa am vazut in logica lucrurilor prezentata de dumneavoastra.
Pot sa scriu din nou la Comisariatul Național pt. Protecția Consumatorilor sa invoc acest lucru(si altele:Autorizația sanitară ,Planul și documentația cadastrala)?
Va rog frumos sa ma ajutati !
Multumesc deosebit.
Cel mai recent răspuns: Danadutu , utilizator 10:51, 13 August 2015
Danadutu a scris:


:de ce mi se solicita mie tabel de desfiintare si consultarea locatarilor in conditiile in care Primaria nu are un tabel si consultarea locatarilor cu infiintarea locului de joaca?



Vi se solicita dvs tabel de desfiintare pentru simplul motiv ca dvs sunteti acela care a reclamat/a solicitat desfiintarea respectivului loc de joaca
De vreme ce ANPC au comunicat ca au inaintat cererea mea catre Primarie,,eventuala dvs sesizare a autoritatii pentru acelasi subiect,in temeiul disp OG nr 27/2002 -modificat prin Legea 233/2002:
Art. 10
(1)În cazul în care un petiţionar adresează mai multe petiţii, sesizând aceeaşi problemă, acestea se vor conexa, petentul urmând să primească un singur răspuns.
(2)Dacă după trimiterea răspunsului se primeşte o nouă petiţie cu acelaşi conţinut, aceasta se clasează la numărul iniţial, făcându-se menţiune despre faptul că s-a răspuns.
Multumesc mult.
Deci singura solutie este intocmirea tabelului nominal pe care il voi trimite la Primarie insotit de o cerere a asociatiei de locatari ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suport legal desfiintare loc de joaca/parc alexpopescu alexpopescu Buna ziua,va contactez in legatura cu cateva indicatii cu privire la o procedura legala de desfiintare loc de joaca in Sector 1. In fata apartamentului in ... (vezi toată discuția)
Accident teren joaca hotel turcia dsx dsx Bună ziua, Sunt în concrdiu în Belek la un hotel de 5 stele.Zilele trecute copilul meu de 5 ani a suferit o dubla fractura la mana stânga sărind de ... (vezi toată discuția)
Adunare generala a asociatiei de proprietari, instiintare locatari simionsilviunicolae simionsilviunicolae Buna ziua , Sunt presedintele unei asociatii de proprietari care doreste sa acceseze fonduri europene cu privire la reabilitarea termica a blocurilor. ... (vezi toată discuția)