avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot merge in Marea Britanie cu cartea de rezidenta pt ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot merge in Marea Britanie cu cartea de rezidenta pt membrii de familie sau am nevoie de viza?

Buna ziua!am si eu o intrebare la Dvs...eu sunt din Republica Moldova de 4 ani sunt casatorita cu cetatean roman,am carte de rezidenta pentru membrii de familie...vrem sa plecam in Marea Britanie si nustiu sigur daca pot merge sau am nevoie de viza?! (URGENT) va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 18:43, 14 August 2015
Parerea mea este ca aveti nevoie de viza.
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Resedinta in romania rodica1983 rodica1983 Buna seara!am si eu o intrebare sora mea este casatorita cu un afgan si inca nu le-a iesit viza!ar vrea sa vina pentru o perioada de 3-4 luni in tara!ce acte ... (vezi toată discuția)
Casatorie dintre un cetatean roman si o cetateanca moldoveanca rotaruana rotaruana salut,am si eu o problema si am nevoie de un sfat...vreau sa ma casatoresc cu prietenul meu insa e roman...eu moldoveanca....suntem ambii in italia....nu stim ... (vezi toată discuția)
Casatoria unui cetatean moldovean cu un cetatean roman valyd valyd buna ziua, va rog frumos sa-mi dati un sfat si ajutati-ma. eu sunt moldoveanca, locuiesc in republica moldova, am un copil de 5 anisori care este trecut pe ... (vezi toată discuția)