avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Revisal

Buna ziua!
Adresa pentru transmiterea Revisal este aceeasi pentru toata tara? ( am o soc care si-a schimbat sediul social din Buc in Jud. Galati si trebuie sa transmit la Galati modificarea - reges.inspectiamuncii.ro).
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2015
niko79, utilizator
Cel mai recent răspuns: niko79 , utilizator 15:43, 14 August 2015
Modelul gasit pe Internet este utilizat in toata tara.

[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 14 August 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic
Ma intereseaza adresa online pentru transmitere, daca intru tot pe reges.inspectiamuncii.ro si apoi CUI si parola pe care care o aveam.
Da, adresa este aceeasi , si anume:
[ link extern ]
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare sediu niko79 niko79 Buna ziua! Am o societate care isi schimba sediul social din Bucuresti in Galati. Cum procedez cu ITM-ul? 1. Trebuie depusa acea adresa prin care anunt si ... (vezi toată discuția)
Itm si administratie iclaudia19 iclaudia19 buna seara, am o firma din 2010 fara angajati iar de luna viitoare vreau sa angajez 2 oameni....cum se procedeaza la itm si la administratie? la itm pentru ... (vezi toată discuția)
Revisal nou - nerecunasterea parolei vechi elga50 elga50 Eu am depus pe portalul ITM - in varianta veche REVISAL-ul. In varianta noua, [u]parola nu mai este recunoscuta[/u]. Am fost la ITM unde am primit niste ... (vezi toată discuția)