avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infiintare SRL, Intreprindere individuala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infiintare SRL, Intreprindere individuala

Buna ziua,

Daca am o intreprindere individuala, si doresc sa imi infiintez un SRL, care este procedura ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 09:35, 26 August 2015
I.I. o puteti pastra sau radia. Separat va puteti infiinta un SRL cu asociat unic sau cu mai multi asociati. Detalii pentru infiintarea firmei la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator și asociat unic intr-un srl marixmx marixmx Ai voie sa iti înființezi un SRL in care sa fii administrator și asociat unic , in conditiile in care ai deja o Întreprindere Individuală (vezi toată discuția)
Trecerea de la i.i. la microintreprindere spidii99 spidii99 Buna ziua. Detin o intreprindere individuala si as vrea sa trec la microintreprindere.Cum trebuie procedat? Unde ma adresez pentru aceasta problema? (vezi toată discuția)
Doresc sa stiu cum pot functiona?????? armand38and armand38and Daca nu vreau srl sa infiintez ce alta forma de imm pot folosi ca sa deschid o afacere gen magazin gen club???PFA?II?AF?? (vezi toată discuția)