avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... cass oprit pe pensie vaduva veteran de razboi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

cass oprit pe pensie vaduva veteran de razboi

este legal ca mamei mele care este vaduva de veteran de razboi sa i se opreasca din pensie CASS ?
Cel mai recent răspuns: sorineldobre , utilizator 12:57, 31 August 2015
Terbuie sa solicite intai acordarea facilitatii de vaduva de veteran de razboi, pentru a beneficia de toate drepturile cuvenite. La casa judeteana de pensii.
adica sa le scrie la CNPP ? pai tot cu antetul asta primeste o indemnizatie de pe urma tatalui meu decedat , veteran de razboi ! suntem din Bucuresti ! cupoanele sunt identice ca format cu sigla CNPP !
sorineldobre a scris:
e normal ca unei vaduve de veteran de razboi sa i se opreasca din pensie CASS ? am primit un raspuns nesatisfacator si vad ca altul nu mai vine ! mama are toate documentele de vaduva de veteran si primeste o indemnizatie in aceasta calitate culmea tot pe un talon cu antet CNPP ca si talonul de pensie . deci faptul ca ea trebuie sa informeze casa de pensii de calitatea ei cade zic eu . CNPP ii trimite si pensia si indemnizatia dupa tatal meu care a fost veteran de razboi . deci CNPP ii cunoaste calitatea de vaduva de veteran de razboi ! Un raspuns competent ? va rog!

~ Conținut șters la cerere ~
multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass in cazul pensionarilor beneficiari ai legii nr. 189/2000 DanaAndrei DanaAndrei Pentru pensionarii care beneficiaza de prevederile legii 189/2000 exista vreo scutire/reducere la plata contributiei de sanatate de 5,5% ? (vezi toată discuția)
Unui beneficiar de pensie si de indemnizatie conform legii nr. 189/2000 i se retine cass? doinadavidescu doinadavidescu Buna seara, Mama mea este pensionara si beneficiara a legii 189/2000, de pe urma careia are cateva avantaje/scutiri importante printre care si statutul de ... (vezi toată discuția)
Legea 341/2004 olimiha olimiha Ranitii beneficiari de aceasta lege care nu sunt incadrati la grad de invaliditate li se retine CAS 5,5 pe luna incepand cu 1 ianuarie 2011? (vezi toată discuția)