avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... functionari publici-salarizare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

functionari publici-salarizare

Bună ziua

Aș avea o întrebare pentru dumneavoastră: eu am fost angajată cu data de 1 iulie în cadrul unei primarii pe post de consilier agricol clasa I grad profesional debutant d.nul secretar de la respectiva primarie ne-a încadrat cu salariul minim pe economie adica 1050 fara nici un spor. Întrbarea mea este: în cadrul primariei există 6 functionari publici care beneficiază de sporul de toxicitate 15% si de sporul dat acum prin lege conform OUG 27/2015 12% plus sporul de vechime si eu nu beneficiez de nici unul dintre acestea e corect sau ar trebui sa beneficiez si eu. Răspunsul d.nului secretar a fost că sporurile ar fi incluse în salariul de baza și că de sporul de vechime un al treilea nu pot să beneficiez până devin funcționar public definitiv.
Vă mulțumesc aștept răspunsul dumneavoastră.

Alte discuții în legătură

Trecerea din functie publica consilier debutant la consilier asistent ioana_yna ioana_yna Bună ziua. am o problema cu încadrarea mea situația stă cam așa: - în anul 2016 cu data de 1 august am devenit functionar public definitiv . La ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar (administratie locala) radmy radmy am o nelamurire si as dori daca ma puteti ajuta d-voastra cu un calcul la salar. sunt functionar public din anul 1999 la o primarie. am fost incadrata ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public rozaliatudoreanu rozaliatudoreanu Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie . Pana in data de 5.05.2014 am fost in functia de referent superior clasa a III,cu salariu de baza de 958 ... (vezi toată discuția)