avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă FOTBALUL--efect halucinogen!
Discuție deschisă în Discuţia la modă

FOTBALUL--efect halucinogen!

In conditiile in care nu exista post de televiziune pe planeta ( in afara de Cartoon Network si AnimaX) care sa nu ne aminteasca zilnic ca este criza economica mondiala severa , mi se par fantastice preturile care se vehiculeaza la transferurile de jucatori pe plan mondial. 10,20,20 de milioane de euro au devenit nimic in comparatie cu ceea ce se cere acum pe unii jucatori.... 35 , 64 , 94 de milioane de euro platite sunt sume fantastice indiferent ca este criza sau nu.
As fi curios sa vad ce ar crede fotbalistii de acum 20-30 de ani care jucau pe un salariu normal si o masa gratuita in plus ca bonus!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 08:10, 25 Iulie 2009
din pacate traim intr-o societate unde nu mai exista cale de mijloc,acum unii au prea mult ,iar altii deloc..............eu sincera sa fiu cred ca ,criza economica mondiala severa se adreseaza in mare parte la oamenii de rand..............pt ca din cate vedem la tv celebritatile traiesc in puf............cred ca generatia de aur a fotbalului romanesc au uitat deja....iar acum vreo 20-30 de ani se juca fotbal cu placere si pasiune nu pentru bani............parerea mea;)
Am citit astazi un articol sportiv care m-a facut sa rad cu lacrimi....incearca si nemtii ( in speta Bayern Munchen) sa faca o afacere cat pentru 10 sezoane de Bundesliga , in sensul de a-l vinde pe Riberry lui Real Madrid. Si saracii cer nici mai mult , nici mai putin de 80 de milioane de euro. Amuzamentul vine insa de la faptul ca au iesit pe piata cu declaratii de genul ca ar avea oferta de la Chelsea pentru el de 81 de milioane de euro. HA HA HA! In fond este si asta o tehnica de negociere (infantila dupa parerea mea) alaturi de cele rosu si negru sau uliul si porumbelul!:hammer:
Imi permiteti o parere de utilizator?
Cluburile acestea de fotbal negociaza pe deasupra crizei economice mondiale. Sunt atat de bogati incat sunt departe de a simti cutitul crizei economice la os. De ce? Pentru ca fotbalul este industria care fabrica nu ceva material, ci placere.... si o placere care il costa pe cel sarac putin. Dar sunt multi saraci, acestia umplu stadioanele de sute de mii de locuri, acolo unde este multa lume se aduna si televiziunile si agentiile de publicitate care si ele la randul lor isi aduc un aport de bani. Si de la toti, cate putin, cate putin se-aduna. Asta nu va disparea. Criza economica nu va atinge cu un sfant cluburile de fotbalul. Cluburile mari, care au acumulat o avere considerabila vor pluti fericite deasupra unei lumi in agonie, ele ofera extazul.
Economia de piata nu e pentru ei. Si as zice ca orice domeniu de activitate care ofera produse nemateriale cator mai multi oameni si care se bazeaza pe o contributie minima a consumatorilor va rezista oricarei crize cu brio.
Lumea s-a despartit atat de transant intre o mana de bogati, cu toti cei dependenti direct de ei, si covarsitoarea masa a saracimii mondiale, incat mi-e greu sa cred ca aceasta monstruoasa criza economica se va sfarsi in cativa ani. Din pacate am convingerea ca aceasta nu va fi rezolvata prea curand si cu atat mai putin cu masuri economice. Este deja prea tarziu.
Ma gandesc la un exemplu: ce faci cu un animal care s-a imbolnavit de turbare? Il impusti, nu-l tratezi. Asta e!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Criza... eterna poveste! unde "au disparut" banii? Ileana Schwarz Ileana Schwarz Daca aveti un ragaz in acest week end, va propun spre lectura urmatorul articol, primit astazi pe e-mail de la un prieten. Va doresc rabdare si intelepciune. ... (vezi toată discuția)
E momentul de a vinde, sau de a astepta ? dmh dmh in conditiile actuale, in Romania, ce parere avet, preturile la locuinte cum vor evolua ? E momentul de a vinde, sau de a astepta ? (vezi toată discuția)