avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Scoatere imobil de sub ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Scoatere imobil de sub ipoteca

Buna ziua. In luna septembrie voi achita un imprumut cu ipoteca. Stiu pasii ce trebuie urmati pentru scoaterea imobilului de sub ipoteca. Problema este insa urmatoarea. Casa ipotecata este a parintilor si surorii mele. Cine va face cererea de scoatere de sub ipoteca : eu, cel care a avut imprumutul sau proprietarii? Pot face si eu acest lucru in numele lor avand in vedere ca interesul a fost al meu atunci cand m-au ajutat cu ipoteca? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:32, 29 August 2015
Aveți un contract de ipoteca, cine sunt părțile din contract? Proprietarul și banca. Banca zice ca nu mai are pretentii și proprietarul/rii depun cererea de radiere la ocpi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere ipoteca - procedura n_roxxanne n_roxxanne Va rog sa-mi spuneti pasii de urmat pentru radierea ipotecii dupa ce am achitat integral un credit ipotecar la casa.Multumesc frumos. (vezi toată discuția)
Contract vanzare apartament Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua! Am cumparat in anul 2011 un apartament prin programul Prima Casa, l-am achitat acum in 2015 si doresc sa-l vand. Care sunt pasi de urmat pentru a ... (vezi toată discuția)
Radiere ipoteca dupa achitarea creditului imobiliar andreiuc andreiuc Buna ziua, Exista diferente in modul in care notarul poate intocmi declaratia pentru OCPI in vederea radierii, diferente care sa se reflecte in costuri pe ... (vezi toată discuția)