avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... presedinte neales
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

presedinte neales

Actele semnate de un presedinte neales sunt valabile sau nule?
Cel mai recent răspuns: 280366 , utilizator 16:38, 1 Aprilie 2015
rodica_post a scris:

felix34 a scris:

administratorul nu are nici o vina....

------------------------------------------------
adriantot a scris:

rodica_post a scris:

Va rog sa-mi oferiti un mic detaliu...

Schimbarea presedintelui asociatiei de proprietari se face de catre adunarea generala.

----------------------------------------------

Conform acestor maxime :
....................

De ce justitia este oarba ?..............ori incompetenta ?..........si trece cu vederea exact ceea ce ar trebui dovedit in instanta ?

Intrebari fara raspuns mereu....

Mentiunea ca "voi folosi raspunsul dv.in instanta de judecata" este un punct cheie pentru a primi un raspuns cat mai aproape de realitate.

Bibe, bine dar noi ce vina avem ?
De ce ne-ati citat pe mine si pe @felix ?
Cu ce am gresit noi ?
Toti avem probleme in asociatie si incercam sa le rezolvam . Aici pe forum ne intalnim si aflam solutii la multe probleme .
domnule handsu ... nu mi-ati raspuns la intrebare , asa ca voi reveni:
de 5 saptamini va plingeti pe acest forum ca presedintelui i-a expirat mandatul si ca nu a fost reales ... ce ati intreprins in rezolvarea acestei situatii, in afara de birfele de la coltul blocului si discutiile de aici ? legea 230 va ofera posibilitati pentru rezolvarea problemei, dar nu se poate face fara implicare. V-ATI IMPLICAT EFECTIV PENTRU RESTABILIREA LEGALITATII ?
Cred ca s-a suparat pe noi, si-a luat jucariile si a plecat.
Daca nici nu a venit primaria sa le organizeze adunarea generala...., nici noi nu vrem sa le-o organizam, nu stiu ce ar mai putea face.
rodica_post a scris:

O simpla intrebare :

-De ce nu exista comitet executiv si presedinte -la asociatiile de propietari sub 45-50 de ani ? -

Cine ofera un raspuns just ?

Va multumesc anticipat ,
cu respect si consideratie,
rodica_post

In comitetul asociatie noastre am avut din 1997, de la infiintare presedinti de de 50, 60, dar si de 30 de ani. In comitet au fost mereu si oameni sub 40 de ani asa cum avem si acum atat barbati cat si femei.
E adevarat ca din 7 membri 4-5 sunt pensionari . Sunt mai multi oameni in varsta decat cei tineri in conducerea asociatie si pentru ca :
1. In asociatia noastra ( si poate in multe altele ) majoritatea proprietarilor sunt oameni trecuti de 45 de ani.
2. Cei tineri muncesc, lucreaza , sunt in activitate, unii au cate 2 servicii si nu au timp de asociatie. Fac a 2- facultate, a doua specializare, se pregatesc si dau examene pentru diferite trepte in cariera sau in invatamant, etc. Fac multe deplasari in interesul serviciului sau afacerilor firmei personale.
3. Proprietarii tineri au de obicei si copii mici care trebuiesc dusi la joaca, la gradinite, la scoala, la medic si iar le ocupa timpul parintilor.
4. Pensionarii nu au servici, nu prea mai au copii de crescut, au ceva mai mult timp liber, au experienta si se implica.
Pot fi si alte motive ale implicarii in mai mare masura a proprietarilor mai in varsta si mai putin a celor tineri.
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2009
Adriantot, moderator
Cred ca rodica_post se referea mai mult la flexibilitate si adaptabilitatea varstnicilor in privinta intelegerii si aplicarii legilor decat la timpul liber. Si-ar mai fi ceva: experienta nu e direct proportionala cu varsta! :)

Alte discuții în legătură

Adunare generala handsu handsu Daca intr-o asociatie de proprietari nu se tin adunarile generale obligatorii anuale ,nici alegerile stabilite din 2 in 2 ani ,se poate aprecia ca asociatia ... (vezi toată discuția)
Un presedinte al asociatiei de propietari are dreptul sa excluda vicepresedintele ales la adunarea generala exceptionala? rodica_post rodica_post un presedinte al asociatiei de propietari are dreptul sa excluda vicepresedintele ales la adunarea generala exceptionala? motivul ar fi ca ... (vezi toată discuția)
Contract mandat presedinte asociatie de proprietari oroian2002 oroian2002 Buna ziua, am ales presedinte de asociatie de proprietari si am urmatoarele nelamuriri: 1. se va incheia un contrat de mandat intre asociatie si ... (vezi toată discuția)