avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs pentru ocuparea unui post de functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs pentru ocuparea unui post de functionar public

VREAU sa particip la un concurs pentru ocuparea unui post de functionar public la Evidenta populatiei insa nu stiu daca sunt eligibila pentru ca anul trecut am accesat fonduri europene pentru instalarea tanarului fermier.Va rog sa-mi spuneti daca sunt compatibile functia de la evidenta populatiei cu fondurilr europene.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:06, 2 Septembrie 2015
Da, sunt compatibile.

Art. 96 din Legea nr.161/2003:
(1) Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii sau activităţi în domeniul didactic, al cercetării ştiinţifice, al creaţiei literar-artistice. Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot exercita funcţii în alte domenii de activitate din sectorul privat, care nu sunt în legătură directă sau indirectă cu atribuţiile exercitate ca funcţionar public, funcţionar public parlamentar sau funcţionar public cu statut special, potrivit fişei postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuctionarul public ionela_san ionela_san daca o persoana este functionar public poate detine o societate SRL:stunned: (vezi toată discuția)
Functionar public - cenzor la asociatie de proprietari m-n-g m-n-g Buna ziua! Un functionar public poate ocupa functia de cenzor la asociatia de proprietari? Sa nu fie incompatibil. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Legea 161 art 96 privind incompatibilitatea functionarilor omc_d omc_d Avand in vedere ca art 96 din legea 161 prevede Funcţionarii publici, funcţionarii publici parlamentari şi funcţionarii publici cu statut special pot ... (vezi toată discuția)