avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Invitatie sa ma prezint la Parchet
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Invitatie sa ma prezint la Parchet

Buna ziua,ieri am primit acasa o sesizare ca pe data de 20 sa ma prezint la parchet,nu scrie in legatura cu ce,doar numele meu si sa ma prezint la 15:30..eu m am mutat cu familia in Germania deci nu pot ajunge si se va duce o ruda in locul meu,acolo scrie un numar de dosar care nu il gasesc nicaieri,am cautat si dupa nume si tot fara rezultate
Am fost batut de un betiv de vreo 30 de ani inainte sa plec,si am dat declaratie..pentru asta am fost chemat ?
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 16:29, 4 Septembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
@ak
Nu trimiteti nicaieri nicio ruda, timp/nervi pierdut! Ce poate face ruda este sa contacteze un avocat roman care sa va reprezinte in relatia cu procurorul. Prin telefon, e-mail, etc puteti discuta cu avocatul si sa-i povestiti toata tarasenia, asta dupa ce vede despre ce e vorba. Adevarul e ca doar banuiti de ce sunteti citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal oscumpyka oscumpyka Buna ziua..am si eu o intrebare....in urma cu un an am fost batuta de fostul meu concubin {asa il pot numi pentru ca nu am fost casatoriti } -tatal fetitei ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla daca am fost (sau sunt) cercetat penal ? seb_apotolescu seb_apotolescu Buna seara, Sunt stabilit in strainatate din anul 2011 avand residenta permanenta aici. Am domiciliu declarat la fisc (pentru evitarea dublei impuneri) ... (vezi toată discuția)
Adresa de contact _Alin_ _Alin_ O ruda a primit ieri o citatie de la o institutie juridica, insa nu se afla in localitate, si este chemata de a se prezenta peste 2 zile, in caz de ... (vezi toată discuția)