Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Chirie ANL

Bună ziua. Eu am fost coproprietar al unui apartament cumpărat prin Prima Casa, am plătit ratele doar un an jumătate, am divorțat, iar apartamentul a fost executat silit și vândut. In condițiile astea pot lua cu chirie un apartament prin ANL? Din câte știu eu, proprietar de drept al locuințelor cumpărate prin programul Prima Casa este statul.

Alte discuții în legătură

Divort cu casa angajata prin programul prima casa ghcar ghcar Doi tineri decid sa divorteze, in conditiile in care locuinta este cumparata prin programul Prima casa, acum un an si jumatate. Nici unul nu are resurse sa ... (vezi toată discuția)
Se poate ca un bun dobandit in timpul casatoriei sa fie bun propriu? AlinaMoldovan AlinaMoldovan as dori sa va intreb daca o locuinta cumparata prin credit ipotecar este considerata \"locuinta proprietate personala\" atita timp cit ea este inca in ... (vezi toată discuția)
Chiriasul anl cumparator in rate este proprietar? Bruma C Bruma C Buna ziua. Sunt chirias ANL si am incheiat \'\' Contract de VANZARE\" cu primaria pentru plata in rate a apartamentului ANL. Intrebari: 1. O chiriasa ANL ... (vezi toată discuția)