avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1449 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cu Politia am castigat...dar ce pot sa fac impotriva ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cu Politia am castigat...dar ce pot sa fac impotriva judecatoriei?

Buna ziua,
In aprilie anul trecut mi s-a retinut permisul pentru depasire de viteza in localitate, fara dovada si fara sa mi se arate o inregistrare (eu contestand de atunci PV-ul si declarand ca aveam mult sub viteza pe care mi-o imputau politistii).
Am depus contestatie, m-am judecat cu Politia la judecatoria Cornetu si am castigat procesul pe 12 ian anul acesta. De atunci astept Hotararea de castigare a procesului pt a-mi recupera cheltuielile de judecata si amenda pe care am platit-o.

Va rog sa-mi spuneti ce sa fac pentru a determina/forta judecatoria Cornetu sa-mi redacteze si sa-mi trimita aceasta Hotarare. E inadmisibil, au trecut deja 7 luni de la hotarare si nici acum nu mi-a fost redactata (s-a interesat avocatul meu la judecatorie). Stiu ca in Craiova, in aceiasi zi judecatorii au propus marirea salariilor proprii, au depus actiune in instanta (lor), s-a judecat cauza, s-a transat, s-a dat verdict, s-a redactat hotararea definitiva si a intrat in vigoare. Intr-o singura zi. Eu ma judec din mai anul trecut si astept o amarata de hotarare de 7 luni.

Ce pot face? E inadmisibil.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: bradstefan , utilizator 17:59, 14 Iulie 2009
J. Cornetu are f. multe astfel de probleme.
E un soi de exemplu de ”asa nu” .... din vrema panoului de onoare de pe vremea impuscatului.
Si eu am stat 6 luni pentru redactarea unei incheieri de suspendare.
Una din cele mai slabe instante din Ilfov si Bucuresti.
Nu puteti sa faceti altceva decat sa solicitati urgentarea redactarii hotararii.
Daca doriti puteti sesiza si CSM.
Altceva .. nu prea aveti ce face.
Stie cineva daca pot macar sa urmaresc situatia redactarii Hotararii on line?
Din pacate nu puteti face acest lucru. Inarmati-va cu rabdare. Ati incercat sa faceti o cerere scrisa privind eliberarea unei copii dupa sentinta cu mentiunea ca nu a fost redactata de la pronuntare?

Av. Adrian Posdarie
Nu am facut o astfel de cerere. Dar, presupunand ca as face aceasta cerere, ce pot obtine astfel? Ma ajuta aceasta copie dupa sentinta sa-mi recuperez cheltuielile de judecata.
Pot cere Politiei sa-mi plateasca aceste cheltuieli pe baza acestei copii?

Eu sunt ingrozit la gandul ca, dupa eliberarea Hotararii, Politia va depune recurs, dupa care se reseteaza contorul si o iau de la capat cu asteptarea noii Hotarari.

Suntem oare in lumea a III-a sau in UE?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sentinta a curtii de apel neredactata. ce pot face? Adrian3382 Adrian3382 Am un dosar la Curtea de Apel cu hotararea data in luna martie iar eu nu pot scoate sentinta deoarece mi se spune ca inca este la judecator. In cazul acesta ... (vezi toată discuția)
Intrebare - redactare hotarare de divort qessaria qessaria M-am divortat anul trecut in 3 Decembrie 2013 si nici pina azi nu am primit decizia de divort .Am facut cerere sa-mi fie eliberata in regim de urgenta dar ... (vezi toată discuția)
Primire sentinta judecatoreasca florin42 florin42 Acum 2 luni jumatate s a pronuntat sentinta intr un proces de iesire din indiviziune de atunci astept ceva oficial ascas dar.... nimic. Ce am de facut? (vezi toată discuția)