avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Mingea Avocatnet.ro - un joc pentru comunitate
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Mingea Avocatnet.ro - un joc pentru comunitate

Este primul joc lansat in comunitatea Avocatnet.ro si suntem foarte interesati de rezultatele lui. In principiu, daca lucrurile merg bine, vom extinde jocul intr-o forma din ce in ce mai interesanta.

Ideea e simpla: primesti mingea si trebuie sa o pasezi la altcineva in maxim 10 minute. Daca faci asta, castigi 5 aplauze. In principiu, mingea poate fi pasata oricui (nu e nevoie ca primitorul sa fie in lista ta de prieteni).

Daca nu pasezi mingea in 10 minute, atunci ea pleaca singura, la un utilizator ales aleator de sistem.

Singura limitare este ca mingea sa treaca de doua ori pe la acelasi utilizator intr-un interval mai mic de o zi. De ce? Pentru ca in felul asta se impiedica formarea de cercuri din care mingea sa nu mai plece niciodata.

In principiu, jocul va fi online cata vreme ne vom convinge de utilitatea lui. Apoi, pe baza invatamintelor trase din acest joc, vom putea lansa in viitor mai multe tipuri de bunuri virtuale pe care comunitatea sa le poata folosi pentru fericirea ei ;)

Ce parere aveti?

Traseul Mingii Avocatnet.ro se poate vedea aici:
www.avocatnet.ro/content/fun
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator
E interesanta ideea, dar numai atat, pasam mingea pentru aplauze?? :(

Poate odata cu mingea ar fi interesant sa pasam si o intrebarea de cultura generala? macar asa de dragul jocului?
si bineteles sa vedem toti ce intrebari se pun si ce se raspunde :)
Ce ziceti, ar merge?

oricum, astept si eu mingea sa vad exact cum stau lucrurile cu ea..
dar ar trebui sa avem un link pus undeva pe prima pagina catre traseul mingiei sa vedem si noi ce se mai intampla cu ea...
Excelenta idee, e bine sa ne mai si jucam!
scuze,
acum am vazut ca era un link pe prima pagina, scris mare si cu rosu...

dar 5 ore nu e cam mult :((
am putea macar sa stim la ce ora a fost ultima pasa :) ?
Noaptea este pauza intre reprize? Sau setam ceasul desteptator sa sune? Nu de alta, dar mi-e frica de insomniile doamnei Pintea!
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2009
pakos, utilizator
Vad ca la u.b.i.k nu-i nimeni in poarta. :D

Alte discuții în legătură

Sugestie traseu mingea avocatnet.ro Costinel Burca Costinel Burca Daca nu stiati , aflati acuma ca mingea avocatnet.ro functioneaza dupa o idee simpla dar care trebuie imbunatatita , adica primesti mingea si trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Daune morale - minge! nucu$ nucu$ Cer o parere autorizata colegilor de breasla: Se pot cere (si cat?) daune morale (ca materiale n-am avut) furnizorului de internet, care azi 29.07. a.c., ... (vezi toată discuția)
De ce nu pot trimite mingea avocatnet? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR In aceasta seara, la orele 20.30 am primit mingea Avocatnet dar nu o pot trimite. Dupa ce scriu numele destinatarului (si am scris mai multe nume) imi apare ... (vezi toată discuția)