avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 141 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Mingea Avocatnet.ro - un joc pentru comunitate
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Mingea Avocatnet.ro - un joc pentru comunitate

Este primul joc lansat in comunitatea Avocatnet.ro si suntem foarte interesati de rezultatele lui. In principiu, daca lucrurile merg bine, vom extinde jocul intr-o forma din ce in ce mai interesanta.

Ideea e simpla: primesti mingea si trebuie sa o pasezi la altcineva in maxim 10 minute. Daca faci asta, castigi 5 aplauze. In principiu, mingea poate fi pasata oricui (nu e nevoie ca primitorul sa fie in lista ta de prieteni).

Daca nu pasezi mingea in 10 minute, atunci ea pleaca singura, la un utilizator ales aleator de sistem.

Singura limitare este ca mingea sa treaca de doua ori pe la acelasi utilizator intr-un interval mai mic de o zi. De ce? Pentru ca in felul asta se impiedica formarea de cercuri din care mingea sa nu mai plece niciodata.

In principiu, jocul va fi online cata vreme ne vom convinge de utilitatea lui. Apoi, pe baza invatamintelor trase din acest joc, vom putea lansa in viitor mai multe tipuri de bunuri virtuale pe care comunitatea sa le poata folosi pentru fericirea ei ;)

Ce parere aveti?

Traseul Mingii Avocatnet.ro se poate vedea aici:
www.avocatnet.ro/content/fun
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2009
Alin Popescu, administrator
Am primit mingea la 5.55, iar pe email am Intrat la ora 9, dar nu am stiut cum se suteaza. Citind pe topic am inteles ca langa statusul meu apare un msg cum sa sutez? Poate data viitoare voi fi pe faza, este distractiv. Am intrat sa vad traseul mingii, au mai primit inca 4 persoane, atunci va intreb, cand a stat cate 5 ore la fiecare? :O
Buna seara,
Am primit mingea, si la a doua incercare a fost pasata cu succes. Prima oara am decis traseul catre o distinsa domn/doamna intalnita in sectiunea 'Probleme in site' ( eu fiind logata? in acel moment in sectiunea 'Asociatii de proprietari'), si actiunea nu mi-a reusit-am primit mesajul: nu exista ac.utilizator (ceva asemanator, de emotii nu mai tin minte exact).

Incumet sa va intreb, daca binevoiti a-mi raspunde la intrebarea care ma framanta: trebuia sa deschid pagina din sectiunea "Probleme in site"? sau poate fi un alt motiv...
In viitor daca v-a fi cazul si bucuriea de-a primi mingea, sa fiu pe faza.
Va multumesc mult!
Mai bântuie? Ca pe... terenul meu n-a mai intrat de mai bine de un an... Era nostim, chiar o...pândeam pe vremea aia...
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
salgeta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sugestie traseu mingea avocatnet.ro Costinel Burca Costinel Burca Daca nu stiati , aflati acuma ca mingea avocatnet.ro functioneaza dupa o idee simpla dar care trebuie imbunatatita , adica primesti mingea si trebuie sa o ... (vezi toată discuția)
Daune morale - minge! nucu$ nucu$ Cer o parere autorizata colegilor de breasla: Se pot cere (si cat?) daune morale (ca materiale n-am avut) furnizorului de internet, care azi 29.07. a.c., ... (vezi toată discuția)
De ce nu pot trimite mingea avocatnet? Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR In aceasta seara, la orele 20.30 am primit mingea Avocatnet dar nu o pot trimite. Dupa ce scriu numele destinatarului (si am scris mai multe nume) imi apare ... (vezi toată discuția)